TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE SI SCOP
În acest website este prezentată oferta de servicii, activitatea până în prezent și datele de contact ale societății Geohidroconsult.

UTILIZARE
Serviciile și informațiile prezentate pe www.geohidroconsult.ro trebuie luate ca atare. La momentul actual oferta Geohidroconsult se adresează clienților care au nevoie de servicii pe teritoriul României. Accesul și utilizarea informațiilor disponibile pe www.geohidroconsult.ro este gratuita.
Vizitatorii pot:
1. obține informații despre serviciile prezentate in site;
2. solicita prin contact informații detaliate legate de serviciile oferite si preturile după caz.

COPYRIGHT
NU va trebuie permisiunea noastră pentru a face referire la paginile site-lui www.geohidroconsult.ro. Drepturile de utilizare ale conținutului sunt limitate. NU este permisa descărcarea de materiale de pe www.geohidroconsult.ro pentru a fi puse în alte site-uri și NU este permisa tipărirea acestora în scopuri comerciale. Pentru toate materialele puse la dispoziția dumneavoastră pe acest site, avem acordul autorilor sau editorilor!

POLITICA DE PUBLICITATE SI CAMPANII ONLINE PE SITE
S.C. Geohidroconsult S.R.L. (www.geohidroconsult.ro) are dreptul de a derula oricând în cadrul portalului campanii publicitare. S.C. Geohidroconsult S.R.L. (www.geohidroconsult.ro) nu își asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi sau prejudicii ce ar putea rezulta in urma campaniilor de publicitate. Pentru derularea unor astfel de campanii publicitare, S.C. Gehidroconsult S.R.L. (www.geohidroconsult.ro) nu va fi nevoita/obligata sa ceara acordul niciunuia dintre utilizatorii sau vizitatorii săi.

ACCEPTARE TERMENI & CONDITII
Nu ne asumam nici o responsabilitate fata de serviciile oferite de colaboratorii/partenerii noștri.
În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și cu condițiile de mai sus va rugam să nu folosiți site -ul S.C. Geohidroconsult S.R.L. (www.geohidroconsult.ro). Apreciem orice sugestie, critică sau reclamație care poate să ne îmbunătățească serviciile. Pentru aceasta va rugam sa ne contactați.